top of page
1.PNG

חדשנות פתוחה (באנגלית: Open innovation) הנה גישה ליישום חדשנות, לפיה ארגון יכול וצריך להשתמש ברעיונות ממקורות חיצוניים, כגון סטודנטים, מרכזי מחקר ועוד, במקביל להמשך יצירת רעיונות חדשים מתוך הארגון

מה היא חדשנות פתוחה?

מה אנחנו מציעים?

התמחויות

תוכנית ההתמחות שלנו (STEP) מאפשרת לארגונים לקחת סטודנטים/יות לתקופה של 10–15 שבועות (כ-120 שעות), במטרה להעמיק את המקצועיות כישורי מקום העבודה. בכל שנה מתקיימים 3 מחזורים. להתרשמות מתהליך ההתמחויות בחברות השונות לחצו כאןNo fees. No employer relations

להרשמה - www.step-shenkar.com/companies

פרוייקטי גמר

בהגשת פרויקט הגמר לקראת סיום לימודיהם, כל צוות סטודנטים נדרש להמחיש את יכולתו להתמודד עם אתגרי הביצוע של פרויקט מעשי או מחקרי בארגון טכנולוג על ידי ייזום ויישום מתודולוגיות שנרכשו במהלך התואר. מתוך אמונה בשילוב בין האקדמיה לתעשייה, מכללת שנקר מזמינה חברות וארגונים להציע אתגרים לפרויקט גמר ולמצות את מימושם באופן יצירתי, מקצועי ואיכותי.  

פרויקט הגמר מאפשר לחברות הן לקדם את צרכיהם ולפתח פתרונות ייעודיים, והן לקחת חלק פעיל בהכשרת דור מהנדסי ומעצבי העתיד.
הארגון תומך בסטודנט/ית, מייעץ ומספק את האמצעים הנדרשים, כדי לעמוד בלוחות זמנים ולסיים את הפרויקט בהצלחה ובזמן בשיתוף מנחה מטעם שנקר והארגון.

משך הפרויקט הוא בין 9-18 חודשים

מחקר ופיתוח - R&D

מרכזי המחקר, היצירה והפיתוח הפועלים בשנקר מאפשרים לסגל ולסטודנטים להעמיק בעשייה האקדמית, לחקור ולייצר מאגרי ידע ופתרונות יצירתיים עבור האקו סיסטם.

מקדמים מחקרים ממוקדי-מוצר וממוקדי-תהליך בשיתוף התעשייה: המרכזים מובילים ושותפים במגוון פרויקטים בשימוש במתודולוגיה מחקרית יישומית וכוללת: בניית אבות-טיפוס, הדמיות, דיגום, ובדיקה.

תחומי פעילות: קיימות, חומרים חדשים, טקסטיל, AI, ML & BigData, רפואה דיגיטלית, אופנה וירטואלית, ערים חכמות

יעדי הפרויקט, לו"ז ותקציב מוגדרים יחד עם הארגון

bottom of page